Sequentia

SEQUENTIA® je rezultat našeg kontinuiranog nastojanja da budemo na čelu prenatalne genetike. Naša paleta SEQUENTIA® prenatalnog testa pruža širok spektar analiza koje nude potpune i detaljne informacije o genetskom zdravlju Vaše bebe. 

Sequentia

SEQUENTIA® je rezultat našeg kontinuiranog nastojanja da budemo na čelu prenatalne genetike. Naša paleta SEQUENTIA® prenatalnog testa pruža širok spektar analiza koje nude potpune i detaljne informacije o genetskom zdravlju Vaše bebe. Kroz unapređenu ponudu, sada smo u mogućnosti da pružimo analize koje do sada nisu bile dostupne u našem portfoliju.

Heraditary genetic diseases identified by SEQUENTIA 

Gene

Cistična fibroza

CFTR

Beta talasemija

HBB

Srpasta anemija

HBB

Nasljedna gluvoća tip 1A

CX26

Nasljedna gluvoća tip 1B

CX30

2148143787
wepik export 20240312070406Qje9

U našoj proširenoj ponudi, dodatno nudimo mogućnost temeljne analize za nasljedne i nenasljedne bolesti, analizirajući ih direktno na plodu, za razliku od ostalih testova koji analiziraju roditelje kao nosioce mutacija. Ovim testovima pružamo Vam najpotpuniji skup informacija kako biste mogli da donesete najbolje odluke za zdravlje Vašeg deteta. Zato je SEQUENTIA® trodimenzionalni prenatalni test!

Geni koji su obuhvaćeni testom:
Sindromske bolesti: JAG1, CHD7, HDACS, NIPBL, MECP2, NSD1, ASXL1, STXBP1, SIX3,
Kraniosinozis: FGFR2,
Noonan sindrom: BRAF, CBL, KRAS, MAPK1, MAPK2, NRAS, PTPN11, RAF1, RIT1, SHOC1, SOS1
Skeletne bolesti: COL1A1, COL1A2, COL2A1, FGFR3

SEQUENTIA® testom moguće je analizirati trizomije svih hromozoma, aneuploidije polnih hromozoma, delecije i duplikacije, i najveći broj mikrodelecionih sindroma.

Česta pitanja

Ne postoje nikakva ograničenja. Sve trudnice, bez obzira na godine starosti i kategoriju rizika mogu raditi Premium Genetics prenatalni test.

 
  • Zato što je potpuno bezbijedan za trudnicu i bebu
  • Zato što predstavlja test najnovije generacije
  • Zato što je najprecizniji test u ponudi (preko 99% preciznosti)
  • Zato što ima najmanji procenat lažno pozitivnih rezultata

Neinvazivni prenatalni test (NIPT) je moguće obaviti već od 10. nedjelje trudnoće, što predstavlja jednu od najvećih prednosti takvog skrininga. Ne postoji gornje ograničenje
za izvođenje testa, ali je svakako najbolje uzorkovanje izvršiti u ranijoj fazi trudnoće, dok je moguće eventualni pozitivni nalaz potvrditi adekvatnom dijagnostičkom procedurom.

Cjenovnik

Ne postoje nikakva ograničenja. Sve trudnice, bez obzira na godine starosti i kategoriju rizika mogu raditi Premium Genetics prenatalni test.

 
sequentia1 01 scaled
image456 01 scaled